U kent het misschien wel: U heeft een afspraak staan met een belangrijke klant, u had een vergaderruimte voor ogen met een groot scherm om een presentatie te geven, u komt aan bij de vergaderruimte en wat blijkt: De kamer is bezet door 2 werknemers die het één en ander aan het bespreken zijn. Heel vervelend, maar eenvoudig te voorkomen.

Room Booking SBCNL

Werken met Room Booking

Met Room Booking software is het mogelijk om (vergader)ruimtes te reserveren voor een bepaalde tijd. Zo bent u ervan verzekerd dat de ruimte beschikbaar is wanneer u hem nodig heeft. En komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Bovendien kan er op die manier efficiënter omgegaan worden met de verschillende beschikbare (vergader)ruimtes.

Voordelen

Er zitten meerder voordelen aan Room Booking software. Één daarvan is dat (vergader)ruimtes efficiënter gebruikt gaan worden. Doordat duidelijk zichtbaar is door wie, hoe lang en waarvoor een ruimte gereserveerd is, zullen er nooit meer grote ruimtes bezet worden door iemand die toevallig een videocall moest doen. Wat uiteraard zonde is van de ruimte.

GoBright Room Booking Display Glass wall

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die er zijn bij Room Booking? Of zou u uitleg willen over hoe Room Booking precies werkt? Bel ons gerust vrijblijvend voor informatie, wij staan u graag te woord. U kan natuurlijk ook een mail sturen of ons contactformulier invullen.