Pak de aandacht van uw bezoekers door middel van content casting. Toon kleurrijke advertenties, het laatste nieuws over uw bedrijf of bijvoorbeeld het weerbericht. Voor scholen is het mogelijk om verjaardagen of lesroosters te tonen. Er zijn veel mogelijkheden met contentcasting.

Narrowcasting Software

Wat is content casting

Content casting, ook wel narrow casting genoemd, is het tonen van gerichte content op een speciale doelgroep. Bijvoorbeeld het tonen van een lesrooster in een school, het tonen van het menu in een restaurant of het tonen van reclames in een winkelcentrum. De content is speciaal gemaakt voor degene die het te zien gaan krijgen.

Effectief

Content Casting of Narrowcasting is een stuk effectiever dan bijvoorbeeld folders of tv commercials. Dit komt doordat u doelgerichte content kan tonen die relevant is voor de mensen die langslopen. Nog enkele voorbeelden hiervan zijn schermen op het station die vertrektijden weergeven of bijvoorbeeld informatie schermen in dierentuinen. Maar Narrowcasting is ook inzetbaar als wacht verzachter, door het nieuws te laten zien of informatieve video’s kan u bezoekers entertainen terwijl zij wachten op hun afspraak.

Wildlands Emmen Entree LED wall

Meer informatie over Narrowcasting

Wilt u meer weten over Narrowcasting en wat het voor u kan betekenen? Schroom dan niet en bel ons vrijblijvend voor meer informatie over de diverse mogelijkheden die Narrowcasting voor uw bedrijf kan bieden. Dan zoeken wij samen met u de beste oplossing voor uw situatie. U kan natuurlijk ook altijd mailen of ons contactformulier invullen.