2Orange AV & ICT

Audiovisueel specialist 2.Orange B.V. is één van onze partners. Bij 2.Orange zijn ze specialist op audiovisuele & ICT oplossingen. Al diverse jaren worden bij 2.Orange honderden ruimtes, zoals auditoria, trainingsruimtes, boardrooms etc. ingericht met audiovisuele middelen. Deze ruimtes of complete kantoorpanden worden voorzien van de diverse audiovisuele middelen van touchscreen tot en met domotica oplossingen.

Inmiddels is 2.Orange groot geworden en heeft voor vele gelukkige klanten gezorgd. Nagenoeg alle klanten van het eerste uur zijn nog steeds klant en verzorgt 2.Orange het onderhoud van de audiovisuele middelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die 2.Orange u kan bieden? Kijk dan eens op de website: www.2orange.nl of bel 010-8200306.

2.Orange AV & ICT

2.Orange LED is als business unit van 2.Orange B.V. gespecialiseerd in Ledwall en Videowall oplossingen. Door de toenemende vraag naar indoor en outdoor ledwall’s is 2.Orange LED ontstaan. Door de soms complexe videowall oplossingen en de toenemende vraag naar een goede videowall is 2.Orange LED ontstaan.

Alle kennis en kunde op het gebied van een ledwall of videowall is hier ondergebracht. Niet alleen de LED displays of panelen maar ook de constructie en constructieve berekeningen inclusief installatie wordt door 2.Orange LED gerealiseerd.

Een Led- of videowall dient aangestuurd te worden hetgeen met de software van SBCNL, Narrowcasting, kan plaats vinden.

Voor meer informatie over ledwall en videowall mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website van 2.Orange LED.

2.Orange LED
2Orange DLS

Het mooiste is om in de voorbereidingsfase van het bouwproces al de keuze voor LED licht kenbaar te maken en een partij als 2.Orange DLS hierbij te betrekken. 2.Orange DLS adviseert en helpt u graag.

Daarnaast kan 2.Orange DLS met haar LED verlichting volledig meegaan in uw bouwproces. Veelal vinden aannemers en architecten het fijn om vooraf duidelijk te hebben welke partij de verlichting van het pand gaat verzorgen.

Zaken als Breeam en Lean planningen zijn 2.Orange DLS dan ook bekend.

Voor meer informatie over LED verlichting, aansturing en domotica mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website van 2.Orange DLS.

2.Orange DLS