Logo 2Orange

partners_inzetje_2orange_01Audiovisueel specialist 2.Orange B.V. is één van onze partners. Bij 2.Orange zijn ze specialist op audiovisuele & ICT oplossingen. Al diverse jaren worden bij 2.Orange honderden ruimtes, zoals auditoria, trainingsruimtes, boardrooms etc. ingericht met audiovisuele middelen. Deze ruimtes of complete kantoorpanden worden voorzien van de diverse audiovisuele middelen van touchscreen tot en met domotica oplossingen.

Inmiddels is 2.Orange groot geworden en heeft voor vele gelukkige klanten gezorgd. Nagenoeg alle klanten van het eerste uur zijn nog steeds klant en verzorgt 2.Orange het onderhoud van de audiovisuele middelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die 2.Orange u kan bieden? Kijk dan eens op de website: www.2orange.nl of bel 010-8200306.

Logo 2OrangeLED

partners_inzetje_2orangeled_012OrangeLED is als business unit van 2.Orange gespecialiseerd in Ledwall en Videowall oplossingen. Door de toenemende vraag naar indoor en outdoor ledwall’s is 2OrangeLED ontstaan. Door de soms complexe videowall oplossingen en de toenemende vraag naar een goede videowall is 2OrangeLED ontstaan.

Alle kennis en kunde op het gebied van een ledwall of videowall is hier ondergebracht. Niet alleen de LED displays of panelen maar ook de constructie en constructieve berekeningen inclusief installatie wordt  door 2OrangeLED gerealiseerd.

Een Led- of videowall dient aangestuurd te worden hetgeen met de software van SBCNL, ContentCasting, kan plaats vinden.

Voor meer informatie over ledwall en videowall mogelijkheden verwijzen u graag naar de website van 2OrangeLED: www.2orangeled.nl