Het is mogelijk dat u uw beschikbare werkplekken efficiënter kan gebruiken! Er is namelijk gebleken uit onderzoek, dat één op de drie werkplekken niet gebruikt word. Dit is een probleem die zeer eenvoudig voorkomen kan worden door desk management software in te zetten. Daarmee kunnen uw werknemers een werkplek reserveren via een app, de laptop of een touchscreen op locatie.

GoBright Web Desk Booking

Wat houdt het in?

Desk management software maakt het mogelijk om, op afstand, werkplekken te reserveren. Dit is dus anders dan de conventionele werkwijze, waar iedereen een eigen bureau heeft. Het voordeel van deze software is, dat er minder werkplekken leeg zullen komen te staan. Aangezien niet iedereen altijd aanwezig zal zijn, i.v.m. ziekte, vakanties of bijvoorbeeld buitendienst.

Hoe werkt het

In de software kan u het aantal werkplekken instellen die normaal beschikbaar zijn, vervolgens kan uw personeel deze plekken reserveren via de bijbehorende app, via de laptop of bijvoorbeeld een op de locatie aanwezig touchscreen.

Tijdsgebonden

Het reserveren doe je altijd voor een bepaalde tijd, zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een werknemer alleen ‘s middags of alleen ‘s ochtends werkt, dan kunnen zij afwisselen. En staat er nooit een bureau leeg!

Meer informatie

Zou u meer willen weten? Neem dan vooral contact met ons op door te bellen of ons contactformulier in te vullen. Wij vertellen u dan graag meer over de verschillende mogelijkheden wat betreft desk management.

GoBright Desk Booking App