Wij ontwikkelen en maken applicaties voor gebruikers. Door het toepassen van onze applicaties worden bestaande werkwijzen slimmer en eenvoudiger. Wij maken software oplossingen voor organisaties waarbij audiovisuele & ict middelen niet voldoende zijn.

Desk Management

Uit recent onderzoek is gebleken dat maar liefst 1 op de 3 werkplekken niet gebruikt word. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Door efficiënter om te gaan met uw ruimte kan u een hoop geld besparen. Dit kan gemakkelijker dan u zou denken! Door desk management software in te zetten binnen uw bedrijf, kan u uw werknemers werkplekken laten reserveren.

Lees meer
Desk Management
Room Booking Systeem 600 x 500

Room Booking

Er komt een belangrijke cliënt op gesprek en u zoekt naar een kleine vergaderruimte. U komt aan op de tweede verdieping, maar helaas is de vergaderruimte, die u op het oog had, bezet. Vervolgens moet u weer zoeken naar een ruimte die wel beschikbaar is. Dit had voorkomen kunnen worden door gebruik te maken van Room Booking software. Met deze software kan u eenvoudig een vergaderruimte reserveren.

Lees meer

Digitale Recepties

Versimpel het ontvangen van bezoekers door gebruik te maken van een digitale receptie. Hiermee kunt u uw bezoekers op een professionele manier ontvangen en registreert u ze zonder inzet van personeel. De bezoekers kunnen zich registreren, het contactpersoon zoeken en direct contact opnemen met degene waar een afspraak mee is. Hierdoor heeft de receptie meer tijd voor bijvoorbeeld het opnemen van de telefoon.

Lees meer
Digitale Receptie
Digitale Bezoekersregistratie

Digitale Bezoekersregistratie

Door het inzetten van een digitale bezoekersregistratie is het niet meer nodig om handmatig bezoekers aan te melden in uw pand. De bezoeker kan eenvoudig zijn gegevens invullen en zichzelf aanmelden. Het is mogelijk om met een optionele printer ook automatisch een bezoekerspas laten printen. Bovendien kan u de digitale bezoekersregistratie combineren met een digitale receptie.

Lees meer

Streaming

Livestreaming wordt steeds vaker toegepast. Zowel in het bedrijfsleven als in het onderwijs. Zo kunnen kinderen die ziek zijn vanaf thuis de les volgen, of is het mogelijk om cursussen te volgen zonder uw huis te verlaten. Zeker nu thuiswerken steeds vaker voorkomt, is streaming belangrijker dan ooit. Wij bieden diverse software oplossingen voor live stream en webinar doeleinden.

Lees meer
Content Casting 600 x 500

Content Casting

Pak de aandacht van uw bezoekers of help gasten om eenvoudig de weg te vinden binnen uw pand. Dit kan allemaal met narrowcasting. Narrowcasting is te combineren met een Touchscreen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bestelzuil in een winkel. Maar het is ook mogelijk om een digitale plattegrond te gebruiken zodat bezoekers en gasten de weg kunnen vinden binnen uw pand of winkelcentrum!

Lees meer